Prima pagină / Materiale montaj / Materiale construire cuptor, gratar / Cuptor modular prefabricat si piese /  Caramida cu caneluri pentru constructia gratarelor 250 x 124 x 64 mm

Caramida cu caneluri pentru constructia gratarelor 250 x 124 x 64 mm

39,00 lei

TVA inclus

În stoc.

Folosind 4-8 bucati de caramida cu caneluri poti realiza un gratar profesional in curtea ta. pe o parte frontala are niste caneluri care pot sustine gratarul metalic, la diferite inaltimi.

Pentru un gratar cu un singur rand ai nevoie de 4 caramizi cu caneluri, si de 21 bucati de caramizi 250 x 124 x 30 mm (pentru un gratar cu dimensiunea de 67 x 40 cm).

Pentru un gratar cu doua randuri ai nevoie de 8 caramizi cu caneluri, si de 31 bucati de caramizi 250 x 124 x 30 mm (pentru un gratar cu dimensiunea de 67 x 40 cm).

Pentru constructia gratarului recomandam folosirea adezivului termorezistent Stovefix Ofenbaukleber.

Caracteristici:
Gratarul construit trebuie ferit de umezeala si inghet!
Calitate: HBS
Culoare: rosiatica
Continut de Al2O3: 30%
Densitate (conform DIN 51065/Bl. 1): 1850kg / m3
Porozitate (conform DIN 51056 szerint): 28 %
Rezistenta la compresiune (conform DIN 51067): 15 N/mm2
Rezistenta la soc termic (conform DIN 51068/Teil 2): >50
Temperatura max.: 1000 °C
Dilatatie lineara: 0,55% la temperatura de 1000 °C

Respecta standardul german referitor la calitatea caramizii de samota care se poate folosi la sobe de teracota.
Nu rezista la inghet, se recomanda realizarea unui acoperis desupra gratarului.

Calitate

HBS

Culoare

Rosiatica

Continut de Al2O3

30%

Densitate

1850kg / m3

Porozitate

28 %

Rezistenta la compresiune

15 N/mm2

Rezistenta la soc termic

>50

Temperatura de lucru max.

1000 °C

Dilatatie

0,55%

Grosime

64 mm

Greutate

3,4 kg

Pentru

Gratar

Material

Samota

Tip produs

Cuptor de copt

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caramida cu caneluri pentru constructia gratarelor 250 x 124 x 64 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *