Servicii

Te ajutam in crearea unui spatiu cald si primitor

Te ajutam ca soba sau semineul la care aspiri sa fie cat se poate de eficient. Iti vom fi alaturi inca din faza de proiectare al casei ca toate conditiile unei functionari economice, ecologice si de eficienta sa fie implementate. In special proiectarea prizei de aer exterior, ca instalatia de incalzire sa nu consume oxigenul din camera , si pozitionarea corecta a cosul de fum.

Montajul sobei poate fi realizata de catre un mester sobar local, dar daca nu exista, iti putem recomanda noi un mester priceput. Montajul unei sobe sau a unui semineu necesita si materiale speciale, profesionale, pe care te ajutam sa le procuri.

Proiect in 3d al sobei/semineului

Este important, ca sa stii pentru ce dai avansul cand dai comanda pentru soba, semineu. Si cum va arata aceasta piesa de mobilier in livingul/bucataria/dormitorul tau. De accea iti oferim posibilitatea de a vizualiza soba in 3d, ca si forma, culoare, detaliile camerei in care va fi amplasata.

In acest fel, poti decide mai usor si vei fi mai sigur ca ai decis corect si soba sau semineul se va integra armonios in casa ta.

Portofoliu bogat de placi de teracota si elemente soba

Poti alege dintr-o varietate de peste 150 modele de cahle, dar iti stam la dispozitie si daca iti doresti o cahla personalizata sau un blazon de familie pe care vrei sa-l montezi pe semineul tau sau sa-l folosesti ca decor ceramic. De asemenea executam si pavaje rustice din ceramica.

Vezi portofoliu
Ai gasit o soba antica in pod si ai dori sa o reconstruiesti?

Te putem ajuta in proiectele de reconstructie a sobelor de odinioara. Poate ca ai cumparat o soba din perioada interbelica, pe care ai dori sa o folosesti dar iti lipsesc cateva piese. Sau ai gasit doar o placa de teracota intr-un anticariat si te-a impresionat frumusetea ei si vrei sa o ai in livingul tau in forma unei sobe splendide.

Pe baza placii putem realiza matrita si sa producem placile pentru o intreaga soba de teracota. Astfel iti vom transforma livingul intr-un spatiu primitor si calduros.

Realizam ornamente ceramice pentru fatade cladiri, blazoane, decoruri

Poti alege dintr-o varietate mare de ornamente de fatada, realizate din materie prima germana, rezistente fata de intemperii. Executam blazoane de familie, decoruri ceramice, cu care poti sa-ti personalizezi casa.

Vezi promotiile