Despre noi

Atelier creativ de ceramica pentru soba ta, semineul tau

Bine ai venit. Suntem o companie care a înteles perfect ce înseamna si cât e de important estetica langa functionalitate. Întelegem ca fiecare locuinta e diferita, ca gusturile nu se discuta. Tocmai de aceea nu ne-am impus limite si suntem deschisi la orice propunere pentru îndeplinirea visului tau la un camin cald si cu un stil aparte.

Nu suntem o companie care se pricepe la toate, nu suntem atotstiutori. Dar am învatat ca detaliile conteaza mult si fiecare greseala ascunde o mare invatatura.

Am învatat sa ascultam, sa ne adaptam, sa te ajutam sa ai o instalatie de incalzire pe masura asteptarilor tale. Daca ne cauti cu dorinta ta, suntem bucurosi daca te putem ajuta cu sfaturi, si specialistii nostri vor lucra cu profesionalism ca dorinta ta sa devina realitate.

Daca te inspira senzatia de cald a unei sobe sau semineu, sunt multe informatii care te pot interesa. Toate aceste informatii le gasesti pe Blog.

VEZI BLOG

László Károly

Director de productie

Garai Judit

Asistent Manager

László Zsolt

Director de Vanzari

Credem ca lucrul bine facut
incepe cu materia prima de calitate.

De aceea nu pregatim lutul, materia prima dupa o reteta de peste 100 de ani. Am cautat materia prima de calitate cea mai buna din Europa, pe care l-am gasit in Germania. Lucram cu aceasta materie prima pentru ca este omogena, se prelucreaza usor si produsele rezultate sunt durabile si mentin caldura foarte bine. Lutul nu o amestecam cu nisip, ci folosim praf de samota, care imbunatateste calitatile lutului. Evident, tot din Germania. Si lutul, si praful din samota sunt realizate special pentru fabricarea placilor de teracota.