Usi de soba cu admisie de aer exterior

Usi de soba vitrate, prevazute cu sticla dubla sau sticla simpla si posibilitate de racordare la priza de aer exterior. In canalele din rama usii aerul necesar arderii poate urca si intra in camera de ardere pe fantele inguste, amplasate la diferite inaltimi din marginea usii. Astfel, acest aer va fi preincalzit si va facilita turbulenta optima a gazelor de ardere in focar.


Usile dispun si de rama de montaj care este reglabila in adancime, la unele modele se poate regla si inaltimea usii. Usile sunt prevazute cu sticla termorezistenta fabricate in Germania, unele modele chiar cu doua straturi de sticla, cea exterioara fiind tratata cu o vopsea termorezistenta speciala care ii confera eleganta. Toate partile metalice sunt tratate cu o vopsea termorezistenta neagra care confera un aspect atractiv pe termen lung acestei usi.
Aceste usi au inchidere etansa, asigurata de snurul termorezistent ceramic, fara continut de azbest, care nu dauneaza sanatatii. Pe corpul usii gasim maneta de control pentru debitul aerului introdus in focar, dar avem si modele, la care reglarea debitului nu se face in usa, la aceste usi trebuie sa montam si o clapeta de inchidere prin care se realizeaza controlul debitului de aer si astfel a arderii. La aceste usi nu este necesar construirea unui focar ecologic UZ37, pentru ca usa preia functiile unui focar ecologic, facilitand o ardere optima, cu performante in conformitate cu prevederile standardului SR EN15544.

Inchide
Pret
Dimensiuni exterioare