DESPRE NOI BLOG INFORMATII UTILE FAQ COS CUMPARATURI |
Salut, iti poti crea cont nou sau te poti autentifica
Despre Noi Produse Servicii Calitate si garantie Referinte Blog FAQ Contact

Politica de confidentialitate

SC. AMRITA SRL., ca si detinator al siteului www.amrita.ro considera confidentialitatea datelor o componenta esentiala in afaceri.
SC. AMRITA SRL. proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cat si cu principiile stabilite in acest document.
Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa, aplicabila activitatilor online ale www.amrita.ro. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.
Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (Regulament EU 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru vizitatorii siteurilor, sau persoanelor care au activitati online si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC. Directiva 95/46/EC va fi inlocuita de la data de 25 Mai 2018. Aceasta declaratie este conforma cu GDPR si prin urmare si cu Directiva 95/46/EC si cu regulile nationale pana cand acestea expira la data de 25 Mai 2018.
Aceasta declaratie de confidentialitate se afla in responsabilitatea lucratorului desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR a SC SC. AMRITA SRL., care detine responabilitatea generala pentru asigurarea conformitatii. Lucratorul desemnat GDPR este responsabil pentru implementarea politicii noastre de confidentialitate si ea asigura conformitatea de zi cu zi si este implicat in toate problemele legate de protectia datelor personale.
Principii
Politica de protejare a datelor pentru siteul www.amrita.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
  • Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
  • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte.
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.
Datele personale
Datele cu caracter personal sunt orice informatii care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila. Informatiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie si ele date cu caracter personal.
Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane raman date cu caracter personal si sunt vizate de GDPR.
Datele cu caracter personal care au fost facute anonime in asa fel incat persoana fizica nu este sau nu mai este identificabila nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele sa fie cu adevarat anonimizate, anonimizarea trebuie sa fie ireversibila.
GDPR protejeaza datele cu caracter personal indiferent de tehnologia utilizata pentru prelucrarea datelor respective – este „neutra din punct de vedere tehnologic” si se aplica atat prelucrarii automate, cat si prelucrarii manuale, cu conditia ca datele sa fie organizate potrivit unor criterii predefinite (de exemplu, in ordine alfabetica). De asemenea, nu conteaza cum sunt stocate datele – intr-un sistem de TIC, prin supraveghere video sau pe hartie; In toate aceste cazuri, datele cu caracter personal sunt supuse cerintelor de protectie formulate in RGPD.
Exemple de date cu caracter personal:
  • un nume si prenume;
  • o adresa de domiciliu;
  • o adresa de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com;
  • o parola (criptata)
  • un numar de act de identitate;
  • date privind locatia;
  • o adresa de protocol de internet (IP);
  • identificatorul de publicitate al telefonului dvs.;
  • date detinute de catre un spital sau un medic, care ar putea fi un simbol ce identifica in mod unic o persoana.
Colectarea datelor personale
Utilizatorii website-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile noastre si sa ne furnizeze informatii, pot fi rugati sa puna la dispozitie date personale pentru ca SC. AMRITA SRL. sa poata opera si imbunatati produsele si serviciile. Colectam in primul rand date personale cum ar fi prenumele, adresa de email de la clientii nostri care se inscriu pe listele noastre de email. Prin aceste servicii ei vor primi de la noi informatii despre functionarea, constructia, folosirea, mentenenta, problemele sobelor si semineelor, stiri interne, oferte speciale, EDM (Scrisoare electronica de marketing direct), informatii despre produse. Vom colecta date cu caracter personal prin email sau telefon ca si nume, prenume, adrese fizica, adrese de email, numere de telefon, cod numeric personal (CNP) de la clientii care ne contacteaza pentru a da comanda pentru material ceramic, soba, semineu, usa de soba, focar semineu, accesorii, material de montaj etc. – toate produsele din portofoliu – aceste informatii fiind folosite pentru livrarea de mostre prin curierat rapid sau posta la domiciliul clientului, precum si livrarea produselor comandate prin posta, curierat rapid, curierat de marfuri paletizate sau prin mijloace proprii de transport. Aceste informatii se vor folosi si pentru facturare. Se vor colecta date personale ca si nume, prenume, adresa prin telefon pentru vizitarea clientilor la domiciliul lor pentru negocieri si masuratori la fata locului sau pentru livrarea produselor comandate.
Vom colecta numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de email si CNP al persoanelor care candideaza la un loc de munca in compania noastra.
Colectam date personale pentru alte scopuri cum ar fi statistica, administrare si comunicare, IT si administrarea securitatii, securitate fizica, sisteme de suport, colaborare la proiectele interne si echipele si activitatile organizationale. Vom procesa datele personale doar pentru un scop specificat, explicit si legitim conform legilor din Romania si Uniunea Europeana.
Utilizarea datelor personale
Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele numai atat cat este necesar pentru acel scop. Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru a ii oferi servicii, pentru a fi conforme cu obligatiile noastre legale sau pentru oricare din scopurile mentionate mai sus. Accesul la datele personale este limitat in cadrul societatii noastre, putand fi accesat doar de catre personalul care ocupa functiile de marketing, finante si plati, HR, conducerea societatii, lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR. Pentru clientii activi, impreuna cu toate detaliile comenzii numele, prenumele si numarul de telefon vor fi cunoscute de catre toti lucratorii societatii implicati in productia comenzii. Acest lucru reprezinta o necesitate din punct de vedere a eficientei completarii comenzilor, pentru ca acesti lucratori sa poata cere informatii suplimentare si astfel de a asigura satisfactia la nivel cel mai inalt a clientului precum si completarea comenzii conform parametrilor primite de catre client.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Prin acceptarea termenilor si a conditiilor clientul isi da acceptul de a se folosi datele personale in coformitate cu legile in vigoare. Socieatatea inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator / utalizator / client. Conform cerintelor legii 677/2001 si de la 25 mai 2018 cerintelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate societate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii / clienti. Socieatea nu va colecta date personale despre utilizator / client exceptand situatia in care utilizatorii / clientii isi comunica aceste date.
In anumite situatii SC. AMRITA SRL. este nevoita sa dezvaluie date personale ca si raspuns la cererile autoritatilor de supraveghere pentru a indeplini cerintele GDPR. De asemenea vom divulga informatii personale daca este cerut de lege, de exemplu pentru a ne conforma cu o citatie sau alte procese legale, atunci cand consideram de buna credinta ca divulgarea datelor este necesara pentru a ne proteja drepturile, siguranta clientilor sau siguranta celorlalti, investigarea fraudelor sau ca raspuns la o cerere a guvernului sau institutii ale statului.
Durata stocarii
Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor clientilor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand utilizatorul inregistrat retrage consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date.
Stergerea datelor personale
Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care SC. AMRITA SRL. intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, va rugam contactati lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR, Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro
Securitatea datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare oferita de firma hosting.
Daca descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile utilizatorului inregistrat, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Vom informa utilizatorul inregistrat, cu privire la incalcarea datelor sale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile utilizatorului.
Aplicarea la un job
Pentru aplicarea la joburile noastre utilizam in scopuri de management un website de recrutare conectat cu serviciul online baza de date si formulare de inscriere- email marketing SalesAutopilot.com. Atunci cand aplicati pentru un job in cadrul SC. AMRITA SRL. datele personale vor fi procesate si controlate de catre SC. AMRITA SRL.. Aplicatiile nu vor fi stocate pentru o perioada mai mare de timp decat cea necesara si nu vor fi divulgate persoanelor terte. Daca aplicantii doresc sa acceseze, sa modifice sau sa stearga datele personale, sunt rugati sa contacteze lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR, Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro
E-mailuri de marketing/Marketing direct
SC. AMRITA SRL. are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamantul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci cand clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (prin aprobare activa).
Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dand click pe linkul "Dezabonare" care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la contact@amrita.ro. O data ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.
E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, atat cat si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.
Responsabilitate
SC. AMRITA SRL. este responsabila si va fi capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu GDPR cat si cu principiile stabilite in acest document. SC. AMRITA SRL. va mentine sub responsabilitatea sa o arhiva a activitatilor de procesare ce contine informatiile solicitate de catre GDPR si, acolo unde este necesar va pune informatiile la dispozitia autoritatilor de supraveghere.
Declaratia de confidentialitate se afla in responsabilitatea lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR, intrebarile legate de aceasta politica de confidentialitate pot fi adresate lui Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro
Plangeri
Clientii au dreptul sa adreseze o plangere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plangerile vor fi prelucrate de catre lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR, in timp util si in concordanta cu procedurile interne.
In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si SC. AMRITA SRL. nu a tratat plangerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare.
Plangerile pot fi trimise la lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR, Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro
Modificari ale acestei politici
Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale siteului, a politicilor interne si de vanzari ale societatii SC. AMRITA SRL.. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor putea vedea aceste modificari prin intermediul website-ului. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.
Categorii produse
Noutati
Seminee
Sobe
Decoruri ceramice
Focare seminee
Teracota
Usi de soba
Usi seminee
Accesorii sobe, seminee
Informatii
Despre Noi
Servicii
Calitate si garantie
Informatii utile
Referinte
Blog
FAQ
Livrare si plata
Lista de preturi
Contact
Contul Tau
Autentifica
Cont nou
Contul meu
Istoric comenzi
Contact
Curtea 52, Nr. 7, 525400 Targu Secuiesc
(004) 0740 085 937; (004) 0745 300 346
contact@amrita.ro
Amrita.ro Suport
Copyright © 2007 - 2018 Amrita.ro. Toate drepturile rezervate. Toate preturile afisate in site contin TVA. A.N.P.C. Telefon 0800.080.999
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de Cookies | A.N.P.C.
Web Development GabaDesigns  •  Pagina generata: 0.0245 sec.